Köszöntjük a lelekbenotthon.hu-n!

Kedves Látogató!

Köszöntünk a honlapunkon. Ahogy a mottónk is utal rá, olyan témákkal foglalkozunk, melyek a tág értelmezésben a lelki működéssel hozhatók kapcsolatba.

Oldalunkon lehet böngészni cikkek között, melyekre témánként is rá tudsz keresni a „Kategóriák” címszó vagy a „Címkék” alatt a jobb oldali sávban. A cikkekhez hozzá lehet szólni, de ehhez regisztrálnod kell. Ezt azért kérjük, mert érzékeny témákkal foglalkozunk, és fontosnak tartjuk, hogy ezen a felületen csak az építő, támogató tartalmak jelenjenek meg. Ha kérdésed van, vagy bármilyen észrevételed, kapcsolatba tudsz velünk lépni, várjuk e-mailedet.

Találsz hasznos információkat az ellátórendszerrel kapcsolatban, mikor, hová lehet fordulni. Ezt az oldalt folyamatosan frissítjük. Örömmel vesszük, ha változást tapasztalsz, és jelzed felénk, így segítségeddel is frissíteni tudjuk a rendszerünket.

Tájékozódhatsz fontosabb projektjeinkről, melyeket önállóan vagy nemzetközi partnerekkel együtt valósítunk meg. Kiemelt programjaink között az öngyilkosság megelőzése, a betegjogokkal kapcsolatos információ és problémamegoldás, valamint a helyreállító igazságszolgáltatás népszerűsítése szerepel.
Működtetünk hozzátartozói klubokat szkizofrén és borderline személyiségzavarban szenvedők hozzátartozóinak támogatására.

Szervezünk beszélgetős esteket különböző érzékeny témákban, erről mindig lesz friss információ ezen az oldalon, valamint a Facebook illetve a LinkedIn  oldalunkon. Várunk a közösségi oldalainkon is!

Reméljük, hasznosnak találod oldalunkat, jó böngészést!

A Lélekben Otthon Közhasznú Alapítvány csapata

Legfrissebb híreink

ERASMEDIAH – Hírlevél 1. – 2024.03.

Ha többet szeretne tudni a ERASMEDIAH-ról (Educational Reinforcement Against the Social MEDIA Hyperconnectivity), kérjük kövessen minket!
Mérei Ferenc Tanár úr

Mérei Ferenc Tanár úr és a közös munka, valamint a közös, szakmai utazások együtt

A cikk írója: Dr. Erdélyi Ildikótanár, pszichoanalitikus pszichoterapeuta, pszichodramatistaPárizsból költöztem vissza Budapestre még abban az időben, amikor Kádár János ült a „trónon”, és hallottam, hogy Budapesten él és dolgozik egy híres tanár, aki saját módszerrel...
Ellipse 12 lépcsője grafikonon

Magyarul is elérhető egy öngyilkosság megelőző webapplikáció, a12 lépéses biztonsági terv

Az ELLIPSE Erasmus+ projekt keretében osztrák, svéd, norvég, lengyel és magyar kollégák segítségével elkészítettük és már magyarul is elérhető egy, az öngyilkosság megelőzésére szóló webapplikáció amit kríziskezelésre, fejlődésre, a pusztítót érzelmek felismerésére,...
7

Korábbi bejegyzések

Állásfoglalás a pszichiátriáról 1992

Állásfoglalás a pszichiátriáról 1992

Harminc évvel ezelőtt az MTA Orvosi Tudományok Osztálya az egyes szakmák helyzetének felmérésére bizottságokat kért fel. A Pszichiátriai Bizottság elnökévé Ozsváth Károlyt választották. Titkár: Bánki M. Csaba lett. A pszichiátria helyzetéről a Bizottság Nyilatkozatot...

bővebben
Share This