Pszichodinamikus mozgás- és táncterápiás önismereti csoport indul

2007 ápr 2 | Rendezvény, tanfolyam

Pszichodinamikus mozgás- és táncterápiás önismereti csoport indul

Mindennapjainkban beszédünk inkább elfedi, mint kifejezi testi jelenlétünk érzékelését. A mozgás- és táncterápia olyan önismereti út, amely önmagunk és a másik érzékelésének e rejtett, nem verbális rétegét tárja fel. A csoportfolyamat lehetőséget teremt saját testi jelenlétünk sokrétű tudatosítására, kapcsolati viszonyaink, elakadásaink átdolgozására és belső, lelki tartalmaink alkotó folyamatokban történő megjelenítésére. A mozgásos tapasztalat közös megbeszélése révén pedig megnyílik az út testi jelenlétünk mindennapi életünkbe történő eleven integrálásához.

Két és fél éves (250 órás) pszichodinamikus mozgás- és táncterápiás önismereti csoportot indítunk a Magyar Mozgás- és Táncterápiás Egyesület keretében. A csoportba azon férfiak és nők jelentkezését várjuk, akik egy ilyen önismereti út megtapasztalására vágynak!
A csoportfolyamat végigvitelével megszerezhető a Pécsi Tudományegyetemen folyó művészetterápiás posztgraduális képzés mozgás- és táncterapeuta szakára való felvételhez szükséges sajátélmény is.

A demonstráció időpontjáról és helyszínéről, valamint a csoportindítás egyéb részleteiről a jelentkezéskor adunk információt.
Ár: 1500 Ft/óra.

Jelentkezés: Sujtó Katalin: 06-30/364 4730, sujto@t-online.hu
Toronyai Gábor: 06-20/341 9830, mozgasterapia@freemail.hu

Archívum

A Facebook szabálya szerint a cikket csak akkor tudja lájkolni oldalunkat, ha egyidejűleg be van jelentkezve a Facebook fiókjába.

Kövessen minket!

Szóljon hozzá!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Archívum

Share This