Civil érdekvédelmi szövetség alakul az öngyilkosság megelőzésére

2010 márc 13 | Öngyilkosság

Azért, hogy mással ne történjen meg; azért, hogy ne tudják meg azok a családok, ahol nem történt ilyen szörnyűség, azt, hogy milyen, ha megtörténik; azért hogy enyhítsük azok keserűségét, ahol ilyesmi történt, civil mozgalmat szervezünk.

Magyarországon több ember hal meg öngyilkosság következtében, mint autóbalesetben. Ugyan az öngyilkosság is megelőzhető lenne, ezzel a kérdéssel a társadalom keveset foglalkozik.

A Svédországban alakult SPES civil szervezet tiszteletet parancsoló sikerein felbuzdulva elhatároztuk, hogy kapcsolatba lépünk velük, s igyekszünk tanulni tőlük. Módszereket, kommunikációs ismereteket, és a módot, ahogyan sikereiket elérték. Módszereik egy részét honosítjuk Magyarországon. Elsőként hasonló magyarországi szervezetet alakítunk.

Mindenki, aki úgy érzi, tenni szeretne azért, hogy az öngyilkos halálozás száma csökkenjen hazánkban, aki munkájával hozzá tud járulni célkitűzéseink megvalósításához, kérjük vegye fel velünk az alábbi címen: info@lelekbenotthon.hu és töltse ki a mellékelt nyilatkozatot, amit küldjön vissza részünkre vagy postán vagy a 707-1794-es faxon.

Postacímünk:

Lélekben Otthon Alapítvány
1047 Budapest
Báthory u. 9.

A belépés ingyenes.

 

Civil érdekvédelmi szövetség alakul az öngyilkosság megelőzésére

Csatlakozási nyilatkozat letöltése:

Archívum

A Facebook szabálya szerint a cikket csak akkor tudja lájkolni oldalunkat, ha egyidejűleg be van jelentkezve a Facebook fiókjába.

Kövessen minket!

Szóljon hozzá!

1 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Archívum

Share This