Szabó Csilla: Teszt a képi kifejezés pszichológia tárgykörében

2012 febr 23 | Nincs kategorizálva

A képi kifejezés pszichológia tárgykörében végzek kutatást,  35-45 év közötti, gyermektelen nők körében. A kutatás célja a megnevezett korosztály, nőiség összetevőiről való gondolkodásának tanulmányozása, egy egyszerű rajzteszt és kérdőív segítségével. A teszt átlag 20-25 perc alatt kitölthető és a szükséges eszközöket én biztosítom. A teszt felvehető egyénileg vagy akár csoportosan is. A vizsgálat természetesen anonim és az eredmények is összesítve, anonim módon kerülnek feldolgozásra. A kutatás anyagát és eredményeit – az alkotó azonosíthatatlanságának tiszteletben tartásával – illusztrációként, kizárólag tanulmányokban, beszámolókban, tudományos ismertetőkben, publikációkban, művészeti terápiás írásokban kívánom felhasználni.

Mindazok, akik vállalják a kutatásban való részvételt, nagyban segítik munkámat. Tehát aki ebbe a korosztályba tartozik és érdekli a teszt, az jelentkezzen a koszacsi@gmail.com email címen! Igény szerint készséggel állok rendelkezésre egy kis beszélgetésre is, a teszt kapcsán!

Archívum

A Facebook szabálya szerint a cikket csak akkor tudja lájkolni oldalunkat, ha egyidejűleg be van jelentkezve a Facebook fiókjába.

Kövessen minket!

Szóljon hozzá!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Archívum

Share This