Újra munkába

2019 jan 6 | Nincs kategorizálva

Újra a munkába!

Projektet indítunk, s segítünk abban, hogy a hátrányos helyzetűek könnyebben munkába álljanak

Esetmenedzser segíti a munkába állást!

 

A hatalmas munkaerő kereslet lehetővé teszi azt, hogy azok az emberek is munkát találjanak, akik tartósan munkanélküliek, vagy sohasem dolgoztak. A rehabilitáción levő, vagy rokkant emberek számára adott munka adott környezetben végezhető.

A projekt szereplői

Munkakeresők. azon tartós munkanélküli, és/vagy rokkant és/vagy rehabilitáción levő emberek, akik a Lélekben Otthon Közhasznú Alapítvány vonzáskörébe tartoztak. Lehetnek diagnosztizált és nem diagnosztizált, ellátásban nem részesülő munkakeresők. A munkakeresők önbizalmukban sérült, esetleg olyan állapotban levő emberek, akik már nehezen bíznak az elhelyezkedésben.

Munkáltatók. ezen munkáltatók óvatosak a munkavállalókkal. Ugyan nagyon erős a kereslet, de nagyok az előítéletek is. A munkáltató munkavállalót keres és nem szociális intézmény, ugyanakkor hátrányos helyzetű munkavállaló alkalmazása számos adózási kedvezménnyel jár. Tehát a munkáltató ambivalens lehet a mi munkavállalóinkkal. Fontos és hasznos lehet egy közvetítőt, akit mi esetmenedzsernek hívunk.

 

Lélekben Otthon Közhasznú Alapítvány ebben a projektben információs központ. Elsősorban a munkakeresők érdekeit képviseli. Szervez, információt gyűjt és információt oszt meg. fő diszpécsert biztosít, aki összeköti a feleket és folyamatosan kommunikál. 1 fő diszpécser

 

Esetmenedzseri hálózat: pszichológusok, akik közvetítenek, motiválnak, önbizalmat adnak a munkakeresőknek. A munkáltatót felkészítik a munkavállókra, megtanítja, hogy a munkáltató mit tud, miben fejlődhet.

Projekt folyamat

 

Az esetmenedzser felméri a munkáltató képességeit, önbizalmat és motivációt fejleszt egyik oldalról, a munkába álláshoz szükséges képességeket (monotónia tűrés, tisztaság, konfliktuskezelés, szövegértés, monotónia tűrés, tisztelet a munkakörülményeknek és a kollégáknak, motiváció)  felméri és fejleszti folyamatosan kommunikál a munkáltatóval Munkavállaló részéről 1 alkalom esetfelmérés 4 alkalom fejlesztés, munkáltató részérő 1 alkalom felmérés, 4 alkalom fejlesztés. Cél, hogy a munkavállaló eljusson addig, hogy munkahelyén otthon érzi magát.

Jelentkezés önéletrajz küldésével az info@lelekbenotthon.hu e-mail címen.

Köszönjük a képet: https://www.chanty.com/

Archívum

A Facebook szabálya szerint a cikket csak akkor tudja lájkolni oldalunkat, ha egyidejűleg be van jelentkezve a Facebook fiókjába.

Kövessen minket!

Szóljon hozzá!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Archívum

Share This