Adjukössze – Az új lakótárs

2021 jan 18 | Egyéb témák

“Egy nagy, európai projektet készítünk elő, amihez a te segítségedet kérjük. Új projektünk a játékról szól. Játsszunk most együtt színházasdit, amíg csak lehet! Befogadás, játék, színház, vidámság, kedvesség.
Stigmatizáció helyett játék, szomorúság helyett vidámság, magány helyett közösség, képernyő, virtualitás és internet helyett közös együttlét.

“Géza azt vette észre, hogy valahogy nem érdekli semmi. Ami tegnap még fontos volt, mára nem értette miért. Igazából gondolkodni sem volt kedve. Miről? Minek? Csak feküdt. Felkelni sem volt kedve. Aztán csak sírt. Annyira értelmetlen volt minden. Kórházba került. Lassan kezdett tisztulni az ég. Már itt-ott látszott a kékség, oszladoztak a szürke fellegek. Igaz hosszú idő volt, de újra talál értelmet dolgokban. Gyógyszert szed és terápiára is jár. Jól van. Dolgozik, vannak barátai, családja. A kislányát imádja. “

Géza lehetne új lakó, akár lakótárs. Milyen ő valójában? Mi lenne, ha megismernéd őt, vagy másokat? Ha támogatod kezdeményezésünket, létrejöhet az előadás, ahol bemutatkozhatnak. Mit kérdeznél tőlük? Kíváncsi vagy rájuk? Megérintett a történetük? Kérlek, támogasd a projektünket adománnyal vagy egy megosztással.

Itt teheted meg: https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/az-uj-lakotars-2152

Archívum

A Facebook szabálya szerint a cikket csak akkor tudja lájkolni oldalunkat, ha egyidejűleg be van jelentkezve a Facebook fiókjába.

Kövessen minket!

Szóljon hozzá!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Archívum

Share This