Konzultációs segítség alkohol-, drog- és egyéb szerhasználó fiatalok számára

2021 jún 29 | Addiktológia

férfi háttal, esernyővel,esőben

A Lélekben Otthon Közhasznú Alapítvány konzultációs segítséget nyújt szerhasználó, addiktológiai problémákkal (alkohol- és kábítószerfüggő) küzdő fiatalok számára.

Fényév távolságból hazafelé- karnyújtásnyira van a segítség, ami sokszor mégis elérhetetlennek tűnik annak, aki félelmetes démonjaival küszködik.
A szerhasználó fiatalok szenvednek, pusztító viselkedési játszmákban vannak önmagukkal is és másokkal kapcsolatban is.

A szerhasználó sokszor nincs tudatában saját helyeztének, saját állapotának. Ezernyi ok miatt nincs bizalma önmaga és mások irányában sem. Azt gondolja, gondolhatja, hogy a dolgok örökre elromlottak. A reménytelenség sötétségén nem látnak túl, pedig van segítség. A dolgok menete jobbra is fordulhat.

Azok, akik nyitni akarnak, akik gondolkodnak azon, hogy megteszik az első lépést, akik biztatásra szorulnak, azok számára egy saját tapasztalattal rendelkező, 26 éves, rendkívül célorientált addiktív problémákkal megküzdött férfi önkéntes segítséget nyújt.

Önkéntesünk így nyilatkozik:
„Szeretném karnyújtásomat felajánlani neked a pokoli „mókuskerékből” való kilépéshez.

Mindenkinek vannak miértjei. Szeretném, ha megismernéd az én miértjeimet, ami által kérdések helyett a célokkal kezdtem foglalkozni. Úgy gondolom, ha ezt a rövid bemutatkozást olvasod, akkor a legfontosabb dolog birtokában vagy.

Megfogalmazódott benned a változás gondolata!
A gondolat, ami a megfelelő karnyújtással tettekké válhat!”

Jelentkezés: info@lelekbenotthon.hu

Archívum

A Facebook szabálya szerint a cikket csak akkor tudja lájkolni oldalunkat, ha egyidejűleg be van jelentkezve a Facebook fiókjába.

Kövessen minket!

Szóljon hozzá!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Archívum

Share This